Software Enginering SIG

The Software Engineering Special Interest Group (SIG) is a network where industry and academia meet for formal lectures and informal discussion about different topics of interest within software engineering, including topics such as architecture, testing and emerging technologies.

Tuesday, March 07, 2006

Firefox plugins og presentasjon av bedrifter/fagfelt

Onsdag 8/3 vil vi få en presentasjon av plugins til nettleseren Firefox som er nyttige ifm. utvikling av webapplikasjoner. Vi vil også ta en runde der vi (dvs. alle de som møter) presentere seg og sin arbeidsplass fra et teknologisk perspektiv med vekt på produkter, prosjekter, teknologier, metodikker/teknikker, viktige teknologiske veivalg, organisering av team osv.

Grunnen til at invitasjonen kom forsinket denne gangen er at vi har hatt litt problemer med å få på plass programmet denne gangen. Vi hadde aller helst ønsket at en bedrift presenterte seg, men vi tar i stedet en uformell diskusjon der vi forsøker å bli litt kjent med hverandre og hva vi jobber med.

Det har vært et inspill blant annet fra medlemmer i A-IKT senter at vi bør rullere på hvor vi møtes. Derfor blir sted for dagen FoU bygget, der vi møtes i kantina kl.11:30 og starter som vanlig opp selve gruppemøtet kl.12. Dvs. samme tid, forskjellig sted.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home